Jaeger LeCoultre Atmos Pendule Borne

Artikel 7 van 16

Merk

Jaeger LeCoultre 

Model 

Pendule Atmos Borne 

Bijzonder

Circa 1960
Het mechanisme windt zichzelf op zonder menselijke hulp dankzij de gesealde capsule. Men noemt dit Henee. Diverse gassen zetten in- en uit verandering van temperatuur.

Weergave

Minuten en uren 

Afmeting

 205 mm hoog

Afmeting

175mm breed

Afmeting

110mm diep

Materiaal

Verguld messing 

Aankoopbon

Nee

Papieren 

Nee

Certificaat

Nee

Doos

Nee

Gebruiksaanwijzing 

Nee

Onderhoud

Nee, eventueel onderhoud is voor de koper. Hier is de prijs ook op afgestemd. 

Staat klok

Goed

Status

Een enkel stuk beschikbaar. Dit item is alleen te koop na akkoord van de verkopende eigenaar waar de klok direct van wordt overkocht. Het Juwelenhuis heeft hierin een bemiddelende rol doormiddel van consignatieverkoop. Koper krijgt geen factuur. De verkoper krijgt een factuur voor bemiddeling. Wij hebben nooit voorraad. De klok ligt in een bankkluis van de eigenaar en kan op afspraak worden bezichtigd. 

Prijs

€ Volgt, voor nu bieden. De twee JLC Atmos klokken kunnen samen worden overgenomen. Overname en ophalen van een product is alleen mogelijk na akkoord van de verkopende eigenaar waar het product direct van wordt overgekocht. Het Juwelenhuis heeft hierin een bemiddelende rol doormiddel van consignatieverkoop. Het betreft een tweedehands product. Koper krijgt geen factuur en er zit geen btw op de bemiddelde tweedehands producten. De verkoper krijgt van ons een factuur voor bemiddeling met hierop de btw.
Wij hebben nooit voorraad. Het prodcut is altijd in eigen bezit van verkoper, ligt in een bankkluis van de eigenaar en kan op afspraak worden bezichtigd. Betaling alleen per bank.  Indien u interesse heeft neemt u dan vrijblijvend contact op: +316 55 32 1001. Wij zijn u graag van dienst. Met vriendelijke groet,

Het Juwelenhuis 

© 2020 - 2024 Het Juwelenhuis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel